top of page

Telefoons & Accessoires

IOS

Bestel de nieuwste iPhones en Apple Watches bij ons. Of je nu een kleine of een grote iPhone wilt, een oudere of het liefste de nieuwste, kun je ze bij ons halen. In verschillende mooie kleuren, grootte in opslag en die natuurlijk het beste bij jouzelf past.

Groene telefoon
globalisering concept

Android

Liever een Android telefoon gebruiken, wij bieden merken aan zoals: Samsung, Nokia, One Plus en nog veel meer. Veel mogelijkheden bieden veel keuze. Je gebruikt je telefoon meer dan je denkt, daarom is het ook fijn om de ideaalste te hebben voor jou.

Screen protectors

Naar een gebroken scherm kijken voorkomen we het liefst. Bescherm je telefoon daarom goed met een screen protector. Voorkom extra kosten om je scherm te laten maken en laat een screen protector op je telefoon zetten.

atb-design-screen-protector-100d-tempered-glass-ip.png
Elegante lederen hoesjes

Telefoon Hoes

Alleen een screen protector zal niet genoeg zijn. Een telefoon kan ook vallen op zijn achterzijde. Een beetje geld extra wat uiteindelijk veel kosten zal besparen. Ben goed voorbereid en schaf een hoesje aan voor je telefoon. 

Accessoires 

Als je een telefoon hebt is het natuurlijk ook fijn om er een oplader of een koptelefoon erbij te hebben. Van AirPods tot een Headset, iedereen wilt natuurlijk met fijn geluid en een volle telefoon over straat heen.

Samen Maar Apart
Image by Jonas Elia

AirTag

IT VOS SOLUTIONS biedt nu de Apple AirTag aan. Raak je spullen nooit meer kwijt en vindt ze snel terug met jouw telefoon. Kom niet meer te laat omdat je jouw sleutels kwijt bent en voorkom dat je spullen gestolen worden.

Vraag hieronder aan wat voor product u wilt en welke prijsklasse het mag zijn. Zo kunnen wij het perfecte product dat bij u past selecteren.

bottom of page