top of page

OVER ONS

IT VOS SOLUTIONS is een jong bedrijf waar de klant centraal staat. Wij bij IT VOS SOLUTIONS gaan voor ICT voor iedereen. Wij gaan dan ook niet uit van problemen, slechts uitdagingen.

Eensgezind komen we tot de ideale oplossing. Geen vraag te klein, wij staan altijd 100% voor u klaar. Wij zitten niet stil totdat we samen uw wensen kunnen realiseren. 

IT vos solutions
Image by Alexandru-Bogdan Ghita

Wat we doen

Het verstrekken van goede IT services staat bij ons op nummer 1. Of je nu een hardcore gamer bent of simpel thuis wilt werken, wij leveren custom pc builds voor iedereen.

Ook bieden wij op maat gemaakte camerasystemen aan om uw huis of bedrijfspand te beveiligen, zodat u altijd de deur uitgaat met een veilig gevoel.

Verder verkopen en repareren wij IT producten. Van netwerksystemen tot een compacte schoollaptop. Op maat gemaakt advies om de juiste keuze te kunnen maken bij uw aankoop zal bij ons dan ook niet ontbreken.

Sam Vos

CEO & Sales

Sam is de oprichter van IT VOS SOLUTIONS en met zijn sales & technische ervaring is hij onze all-round specialist. Hij zorgt voor het contact met jou en het management van het gehele team.

Hij zorgt ervoor dat jij met plezier onze diensten kan gebruiken.

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
CEO Itvos

Afterservice

Na de aankoop van jouw product of service zijn we nog altijd benieuwd hoe je het product of de service hebt ervaren. Naar wens zullen we altijd belangstellend contact opnemen om er achter te komen of alles naar wens is of we toch nog iets kunnen betekenen.

Wij bij IT VOS vinden onze klanten erg belangrijk en dat willen we o.a. op deze manier laten merken. De tevredenheid met het product of de service goed onderhouden is belangrijk en dat geld zeker ook voor ons aan jou als consument.

Notities nemen
bottom of page