top of page

Laptops

MacBook

De Beste laptop die je kan nemen voor Editten en programmeren. Een interface die fijn te gebruiken is tijdens het werken. Met features zoals een TouchBar en een fijne Mousepad. Wat wil je nog meer?

Image by Maxim Hopman
laptop

Gaming

Een laptop die je ook wilt gaan gebruiken voor het gamen is natuurlijk ideaal. Makkelijk mee te nemen naar vrienden om daar samen te spelen. Tijdens de lessen door op school even je spel weer opstarten en ontsnappen aan de realiteit.

School

Wij hebben ook laptops die ideaal te gebruiken zijn voor school. Elke opleiding heeft andere programma's en specificaties, van alleen Word gebruiken tot zware tekenprogramma's. Zo kijken we samen naar de laptop die voor jouw opleiding het beste geschikt is. 

Zwevende objecten
Image by Alex Knight

Werk

Een laptop nodig voor jouw werk, IT VOS SOLUTIONS zoekt met jou mee. Je wilt natuurlijk een laptop die de programma's aankan die jij gebruikt op je werk. Geen extra frustraties erbij, schaf een goede laptop aan.

Vraag hieronder aan wat voor product u wilt en welke prijsklasse het mag zijn. Zo kunnen wij het perfecte product dat bij u past selecteren.

bottom of page