top of page
faq-banner.jpg
 • Hoelang duurt de verzending?
  De verzending kan rond de 4 dagen duren en kan oplopen tot 7 dagen. Als uw bestelling binnen deze tijd nog niet bij uw bezorgadres is geleverd, kunt u een mail sturen naar helpdesk@itvos.nl met uw ordernummer in het onderwerp.
 • Wat is de prijs van de verzending?
  Als u een product koopt boven de 400 euro wordt uw bestelling gratis verzonden. Onder dit bedrag rekenen wij €6,95 verzendkosten binnen Nederland. Op ten duur kan dit bedrag veranderen.
 • Hoe maak ik een account aan?
  Als u zich op onze hoofdpagina bevindt, ziet u naast het winkelwagentje een “log in” knop. Als u daarop drukt kunt u ervoor kiezen om met Facebook, Google of een mail adres in te loggen. Als u voor een mail adres kiest moet u op “inschrijven” drukken, waar u vervolgens de gewenste gegevens kunt invullen.
 • Hoe verander ik mijn gegevens?
  Op onze website kunt u in de bovenste balk op uw profiel klikken. Door in het menu op "mijn account" te klikken, kunt u de gewenste informatie invullen en vervolgens op "gegevens bijwerken" drukken.
 • Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
  Bij het inlogscherm kunt u op “wachtwoord vergeten” drukken. Vervolgens moet u uw email invullen en krijgt u vervolgens een mail teruggestuurd om uw wachtwoord te resetten.
 • Hoe kan ik een beoordeling invoeren?
  Onze website werkt met Trustpilot. Op de hoofdpagina kunt u onderaan op de knop “Write a review” drukken en vervolgens uw beoordeling invullen op de pagina die is geladen. Daarnaast moet u goedkeuring geven dat de beoordeling volgens uw eigen mening is geschreven en kunt u deze plaatsen.
bottom of page