top of page

Pc Componenten

Videokaarten

Upgrade je Pc met een videokaart om er fantastische beelden mee te creëeren. Speel je favoriete spellen met de hoogste graphics en geniet van het uitzicht.

Image by Joseph Greve
Image by Almas Salakhov

Geheugen

Verhoog je RAM geheugen en geniet van een soepel werkende Pc. Breid je Pc uit met meerder RAM sticks en zie het verschil wat het gaat brengen. 

Opslag

Om natuurlijk meerdere bestanden en games op je Pc te hebben staan heb je natuurlijk wel genoeg opslag nodig. Breid je opslag uit met meerdere HDD en/of SSD kaarten zodat je niks hoeft te verwijderen.

Image by Marc PEZIN
Image by Olivier Collet

Moederborden

Een moederbord is het belangrijkste onderdeel wat er is. Schiet dus niet te kort met een slecht werkende. Samen met de Processor en de koeling regelen ze alles perfect in jouw eigen game Pc.

Powersupplies

De onderdelen in jouw Pc hebben natuurlijk wel stroom nodig om te kunnen functioneren. Samen met jou kijken we hoeveel stroom jouw onderdelen trekken en selecteren we met die info de juiste powersupply.

Image by Joseph Greve
Gaming Toetsenbord

En nog veel meer

Naast dit alles bieden wij natuurlijk ook spullen aan zoals toetsenborden, muizen, behuizingen en meer. IT VOS SOLUTIONS zorgt voor de perfecte game ervaring.

Vraag hieronder aan wat voor product u wilt en welke prijsklasse het mag zijn. Zo kunnen wij het perfecte product dat bij u past selecteren.

bottom of page